8 maart 2023 @Kazerne - 19:30

D2C: Succesvol internationaal verkopen met Digital Commerce

De wereld van digital commerce zit al jaren in een énorme stroomversnelling. We kopen méér en méér online, ook bij buitenlandse aanbieders en onze voorkeur gaat steeds vaker uit naar D2C kanalen. De zogenoemde ‘Direct-to-consumer’ kanalen, waarbij we kopen via directe routes, zoals marketplaces of via eigen merk kanalen zoals social media en de brandshop. 

Hét moment om te bouwen aan een sterk merk
Marketplaces als bol.com, Amazon en Zalando worden steeds belangrijker. In plaats van Google vormen ze ons startpunt voor shopping. Tel daar de groei van social media platformen zoals Instagram en TikTok, die nu ook dienen als zoekmachines, bij op, en compleet is het pakket aan uitdagingen… én kansen! Want landsgrenzen vervagen en drempels zijn lager dan ooit. Veel merken, klein en groot, benutten deze D2C kanalen en bouwen internationaal gezien sterk aan hun merk. Nu is het jouw beurt!

Succesvol (internationaal) verkopen doe je zo
Maar hoe bouw je aan jouw D2C-merk in een wereld waar nieuwe kanalen en self service tools als paddenstoelen uit de grond schieten? Op 8 maart staat de nieuwe editie van Digital Wednesday 100% in het teken van Digital Commerce en D2C. Van onze sprekers leer je hoe jouw merk met de inzet van directe online kanalen succesvol (internationaal) verkoopt, wat je daarvoor nodig hebt én hoe je bouwt aan je merkbekendheid. Aan het einde van de avond heb jij de tips en tricks in huis om de Direct-to-Consumer markt te veroveren.

Deel dit event:

Countdown

Yes, we tellen af naar de volgende Digital Wednesday editie. We snappen dat je niet alles kunt onthouden. Daarom deze handige kalender button. Zo zet je het event direct in je agenda! 
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Informatie

Altijd up-to-date over de laatste digital trends en het snel veranderende MarTech landschap.

Inspiratie

Netwerken én van gedachten wisselen met vakidioten uit de marketing-, communicatie- en tech-sector.

Innovatie

Maak kennis met innovaties die mogelijkheden bieden voor digital (marketing) én pas deze zelf toe in de praktijk. 

WHAT'S IN IT FOR ME?

The digital knowledge you'll receive

Leer van onze sprekers je hoe jouw merk met de inzet van directe online kanalen succesvol (internationaal) verkoopt, wat je daarvoor nodig hebt én hoe je bouwt aan je merkbekendheid.

Aan het einde van de avond heb jij de tips en tricks in huis om de Direct-to-Consumer markt te veroveren. Tot 8 maart!

Over de sprekers

Om sfeer te proeven: AFTERMOVIE SOCIAL CHANGE THROUGH DIGITAL MEDIA

De sprekers van 8 maart

Als er een kanaal is om je merk onder de aandacht te brengen bij een miljoenenpubliek dan is het Amazon wel. Niet alleen vanwege het gigantische bereik, maar juist ook vanwege de vele mogelijkheden die je hebt om dat succesvol te doen.  Daniel Lachmann, Head of Marketplaces Netherlands, en Mathias Deceuninck, Account Manager, van Amazon Nederland vertellen je alles wat je hierover móet weten.

Eduard Brenninkmeijer is Head of Ecommerce & CRM bij Vitaminstore. De afgelopen jaren is hij verantwoordelijk geweest voor de online groei bij mooie merken zoals Paula’s Choice, AGU en natuurlijk Vitaminstore. Hoe haal je het meeste uit meerdere kanalen zoals je eigen brandstore én marketplaces? Wat is daarvoor strategisch, operationeel en organisatorisch nodig?

China keynote spreker en voormalig bol.com-strateeg John Lin weet als geen ander wat er in China op digitaal vlak speelt. ‘The East eats the West for breakfast in de platformeconomie’, aldus John. Een tipje van de sluier: online gaat in China vloeiend over in fysiek winkelen en digital commerce wordt daar al voor 50% gedreven uit social kanalen.

Doortje Smithuijsen

Filosoof en Journalist
LinkedIn

 

Jeroen de Haas

Oprichter en chef van Pipple & mede-oprichter van Bits of Help
LinkedIn

Ard Lok

Campagnestrateeg en managing partner Horizon Non-profit
LinkedIn

Onze venue

Hier komen?

Paradijslaan 8, 5611 KN Eindhoven

The Netherlands

040 207 3730

Hier komen?

Paradijslaan 8, 5611 KN Eindhoven

The Netherlands

040 207 3730

Dank aan deze geweldige partijen voor hun support aan Digital Wednesday
Interesse om een sponsor te worden? Laat het ons weten

Join us

and stay tuned!

Blijf als eerste op de hoogte van onze events.
We spammen niet, beloofd

Join our Digital community

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze events!

Bedankt!

We komen zo snel mogelijk bij je terug.