Header Image

Digital Wednesday

maandelijkse dosis digital
Digital Wednesday

– Digital Wednesday voor je maandelijkse dosis digital
– Iedere laatste woensdag van de maand.
– Aanmelden? Check Eventbrite!

Wat en waarom?

“We willen de kwaliteit van digitale kennis verhogen en het persoonlijke en het persoonlijke netwerk van de digital marketing professional vergroten.”

 

De digital ontwikkelingen gaan zo snel dat het blog dat je volgt en vandaag leest, volgende maand waarschijnlijk al niet meer actueel is. En met de verschillende specialismen binnen digital (marketing) is álles bijhouden onbegonnen werk.

 

Vanaf januari 2017 organiseren we iedere laatste woensdag van de maand hét moment om kennis te delen, kennis te updaten, te netwerken en ideeën op te doen voor je werk of merk. Waarbij wij je filter zijn voor dat wat relevant, interessant, inspirerend, innovatief en van hoge kwaliteit is.

Meet your personal filter
DIGITAL WEDNESDAY: je maandelijkse dosis digital

 

10 EVENTS PER JAAR, MET:

INFORMATIE
Digital Wednesday geeft een kennisupdate over digital onderwerpen die zich in hoog tempo ontwikkelen. Zo blijf je bij en ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken.

INSPIRATIE
Digital Wednesday inspireert met digital marketing cases om ideeën op te doen voor jouw merk/werk.

INNOVATIE
Digital Wednesday laat mensen kennismaken met innovaties die mogelijkheden bieden voor digital (marketing) en laat zien hoe innovaties toegepast kunnen worden.

 

Het principe:

Relevant en interessant. Voor en door professionals in digital (marketing).
Hoge kwaliteit. Door de investering van founding members en sponsoren kunnen we hoge kwaliteit bieden.
Niet commercieel. Digital Wednesday is een stichting met founding members en een drie koppig bestuur die géén commerciële doelstelling verbinden aan het delen van kennis en het (mede) organiseren van events.